Emma Eveline, geboren op 7 juni 1988. Zij groeide op met veel muzikaliteit aan huis en bracht veel tijd door in de studio van haar vader, gitarist Pieter Nanne.

Emma droomde van kleins af aan al over een carrière als zangeres. In groep drie wist zij al dat zij net als haar vader naar het Conservatorium wilde gaan en was zwáár teleurgesteld toen de juf haar vertelde dat zij na de basisschool eerst nog naar de middelbare school zou gaan.

“Waarom moet ik zoveel dingen leren die ik niet leuk vind, waar ik niet goed in ben. Waarom mag ik niet gewoon dansen en zingen?” Gelukkig zagen haar ouders al snel in waar haar ‘hart’ lag en zorgden ervoor dat zij zich muzikaal en theatraal verder kon ontwikkelen.

Viool-, zang-, dans-, theater- en pianolessen werden haar uitlaatkleppen. Al vroeg betreed ze de plek waar zij zich helemaal thuis voelt: het Podium! Emma wordt aangenomen op het Conservatorium richting Muziektheater en studeert in 2013 af.

Haar podium ervaring groeit: van leading lady bij de Bigband ‘Seabreeze’ , ‘Andors Jazzband’ , ‘Hommage’ , jazzfestivals, tot achtergrond zangeres.

Emma creëert, tot op heden, samen met haar vader de intiemste concerten. Van het theatrale kleinkunst- tot het lyrische jazz repertoire. Van achtergrond muziek tot hun eigen muziektheater show ‘Over Vaders & Dochters’.

Naast het zingen is Emma onderdeel van het Collectief van Stichting Theaterhart. Een stichting die zich met hart en ziel inzet voor de maatschappij. Door middel van theater, worden maatschappelijke problemen bespreekbaar gemaakt. Met onderwerpen als ‘pesten in de klas’ tot ‘hoe gaan we met elkaar om in het algemeen’. Raken zij mensen recht in het hart.

Sinds 2016 wordt haar muzikale gehoor uitgedaagd bij Popkoor Prestige Pro. Een groep enthousiaste zangers die zich inzetten voor tv, evenementen en eigen concerten.

Naast het optreden, schrijft Emma zelf ook teksten. Gedichten, liedjes, verhalen. Over alles wat zij tegenkomt en wat haar inspireert.